Сформовано список проектів громадського бюджету для голосування

Відбулося останнє перед голосуванням засідання робочої групи щодо громадського бюджету.

Відбулося останнє перед голосуванням засідання робочої групи щодо громадського бюджету. За підсумками засідання був сформований список позитивно- та негативно оцінених проектів громадського бюджету.

 

 

Назва проекту

Кошторис

Короткий опис проекту

 
 

1

Проекти, які не допущено до голосування

 

 

2

 

3

 

 

Центр розвитку дитини «ФІТНЕС ДЛЯ ДІТЕЙ»

НДХШ

 

62 тис 613 грн

 

Тимошенко Галина Львівна

 

Оснащення  сучасного гімнастичного класу, обладнаного необхідним спортивним інвентарем та гімнастичним обладнанням, інформаційною технікою, з метою всебічного фізичного розвитку та  самовдосконалення дітей, створення належних умов для організації дозвілля дітей та молоді, занять фізичною культурою та спортом, для впровадження здорового способу життя.

Розширення на базі Ніжинської дитячої хореографічної школи  послуг, для створення умов, щоб її приміщення використовувалось  як  громадський освітній заклад.

 

4

Проект, який не допущено до голосування

 

5

 

 

 

Автобусні зупинки – це зручно, затишно, безпечно

 

 

199 тис 703 грн

 

 

Гриценко Сергій Володимирович

 

Головною метою проекту є створення належних та безпечних умов для очікування жителями міста Ніжин і мікрорайону «Мигалівка» маршрутного міського транспорту. Встановлення та благоустрій автобусних зупинок, дозволить поліпшити умови для очікування жителями мікрорайону транспорту, можливість сховатися від снігу, дощу, інших несприятливих кліматичних умов. Таким чином єпозитивним поштовхом прояву турботи міською радою про громаду Ніжина. Даний проект у повній мірі відповідає стратегії розвитку міста, адже створення безпечних та комфортних умов для жителів міста - запорука його туристичної привабливості.

 

6

Проект, який не допущено до голосування

 

7

 

 

Створення бібліотечної креатив-території «ART & INFO: ІІІ-й поверх

 

86 тис 620 грн

 

 

Єкименко Олена Євгенівна

 

Реалізація нашого проекту передбачає облаштування тематичних зон: медіа-простору та арт-салону. Мета медіа-простору – забезпечити вільний доступ громадян до потрібної інформації за допомогою медіа-ресурсів та стати місцем для проведення публічних заходів (презентації виставок, книг, проведення тренінгів, перегляд фільмів, скайп-спілкування тощо). Мета арт-салону – всебічне розкриття творчих, дослідницьких, комунікативних, культурологічних здібностей мешканців Ніжина за допомогою проведення майстер-класів з різних видів творчості та презентації виробів.

 

8

Проекти, які не допущено до голосування

 

9

 

10

 

 

Ніжин чисте та зелене місто

 

190 тис 00 грн

 

Білан Ярослав Григорович

 

Встановлення сміттєвих урн відповідного об’єму (60 л) на території рекреаційних зон міста (парках та скверах). Не уніфікованість сміттєвих урн погіршує благоустрій парків. Крім того, наявні урни легкодоступні для безпритульних тварин, які постійно розкидають звідти сміття, що значною мірою шкодить санітарно-екологічному стану рекреаційних зон міста, парків та скверів.

 

11

Проект, який не допущено до голосування

 

 

12

«Здоровий зір» -  оснащення кабінету охорони зору дитини у дитячій поліклініці

39 тис 800грн

 

Близнюк Тетяна Олександрівна

 

Проект передбачає закупівлю офтальмологічного обладнання, необхідного для повноцінного функціонування кабінету  охорони  зору дитини, з метою покращення зору у дітей та підлітків.

 

13

Роботи по облаштуванню території навколо озера по вул. Об’їжджа

(нова назва)

 

Облаштування громадського скверу   та зон відпочинку навколо озера по вул.Об’їжджа  в м.Ніжині

(стара назва)

200 тис 00 грн

Балакірєва Ірина Олександрівна    

Проведення робіт по прибиранню території,  обрізка і санітарна вирубка дерев (при необхідності), очищення дна озера від сміття та заростів, вирівнювання берегів озера та засівання їх газонною травою,  висадження дерев та кущів

 

14

Проекти, які не допущено до голосування

 

 

15

 

16

Встановлення громадських дошок оголошень
100 тис 00 грн
Радченко Наталія Іванівна

Недостатня кількість спеціалізованих місць для розміщення оголошень формує у мешканців хибну культуру, шкідливу нецивілізовану форму подачі друкованої інформації, приватних оголошень та розміщення їх в межах міста. Як наслідок, маємо непривабливий вигляд як окремих об’єктів, так і міста вцілому

 

17

Проект, який не допущено до голосування

 

 

       

 

 

 

Нагадаємо, що голосувати за проекти можна буде із 05 по 20 вересня цього року громадянам України, які досягли 16 років, зареєстровані та проживають на території міста Ніжина, шляхом відкритого голосування в спеціально визначених для цього заходу пунктах голосування та на віртуальній платформі «Громадський проект» за посиланням: https://nizhyn.pb.org.ua/

 

Голосування проводитиметься у відділі інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради  (площа імені Івана Франка, 1, кабінеті №65), а також у:

-         Центрі надання адміністративних послуг  по вул. Яворського,7;

-          пункті самоорганізації населення по вул. Мигалівська (колишня вул.Куйбишева) 15;

-          пункті самоорганізації населення по вул.Воздвиженській, 72;

-          пункті самоорганізації населення по вул.Об'їжджій,120;

-          пункті самоорганізації населення по вул.Редькінська,6-а;

-          пункті самоорганізації населення по вул.Шевченка, 99- а.

 

БЛАНК ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ               

 

 

№ бланка

 

 Прізвище    

Ім’я

По-батькові

 

 
 

 

Дата народження                         

 

 
 

 

 Адреса реєстрації* :                      

 

 
 

 

 

(*якщо адресою реєстрації в паспорті є не м. Ніжин, то необхідно вказати інший документ та його номер, що підтверджує місце перебування, роботи, навчання, служби чи ін. в м. Ніжині)

 

 
 

 

 Документ, що підтверджує

проживання (перебування)

в м. Ніжині

(у випадку голосування на паперовому бланку паспорт з адресою реєстрації чи інший документ необхідно пред’явити особі, яку уповноважено супроводжувати  голосування)

● Згода на обробку персональних даних:

Я, ____________________________________________________________________, висловлюю свою згоду на обробку моїх персональних даних в Базі персональних даних міської ради та її виконавчих органів, відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 року №2297-VI. Забороняю надавати інформацію третім особами без моєї згоди.

 

________                                                                                               __________________

          дата                                                                                                                                                                                             (підпис)

 

images_ _ _      _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

                                                                                                                                

 

 № бланка

 

 

 

п/п

Назва завдання проекту

 

 

Відмітка про голосування **

Розділ 1. Малі  проекти, які пропонуються для голосування*

1.

«Здоровий зір» -  оснащення кабінету охорони зору дитини у дитячій поліклініці 

 

Розділ 2. Великі проекти, які пропонуються для голосування*

1.

Центр розвитку дитини «ФІТНЕС ДЛЯ ДІТЕЙ» НДХШ

 

2.

Автобусні зупинки – це зручно, затишно, безпечно 

 

3.

Створення бібліотечної креатив-території «ART & INFO: ІІІ-й поверх 

 

4

Ніжин чисте та зелене місто

 

5

Роботи по облаштуванню території навколо озера по вул. Об’їжджа

 

6

Встановлення громадських дошок оголошень

 

 

 

*Перелік проектів, які допускаються до голосування, формується з проектів, які отримали попередню позитивну оцінку виконавчого органу Ніжинської міської ради, до повноважень якого відноситься реалізація проекту, затверджені Робочою групою з питань громадського  бюджету (бюджету участі) м. Ніжина  та допущені до голосування;

 ** Проголосувати можна за 1 малий та 1 великий проект, про що робиться позначка у відповідній графі. Бланк для голосування вважається недійсним, якщо не виконано умови голосування.

 

 

_______                        __________________                                              _________________

(дата)                                                                           (підпис                                                                                                             (ПІБ)

 

 

Такі бланки знаходитимуться у кожному із перелічених пунктів голосування.