Створення простору для дітей у районі Шевченка МПС (м. Ніжин) Брав участь

Доданий
22.09.2021
Номер
8
Інше

Проект передбачає створення ігрового простору для дітей на території дитячого майданчика по вулиці Шевченка МПС. В рамках проекту пропонується встановити карусель, гойдалки на пружині, замінити стару пісочницю на нову стилізовану під корабель та виконати благоустрій шляхом встановлення дитячого столику та лав для батьків з урною.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Супрун
Бюджет
99 700 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шевченко МПС, 18, Ніжин

Опис

повна назва

Кошторис проекту «Створення простору для дітей та молоді у районі Шевченка МПС (м. Ніжин)» шляхом осучаснення дитячого майданчика

Детальний опис

Проект передбачає створення ігрового простору для дітей на території дитячого майданчика по вулиці Шевченка МПС. В рамках проекту пропонується встановити карусель, гойдалки на пружині, замінити стару пісочницю на нову стилізовану під корабель та виконати благоустрій шляхом встановлення дитячого столику та лав для батьків з урною. Для гармонізації простору для дітей з встановленим тут гімнастичним комплексом пропонується виготовити проектно-кошторисну документацію. Всі нові елементи будуть виконані у кольорах гімнастичного комплексу, формуючи цілісну картинку простору. Мешканці вулиці за власний кошт зобов'язуються виконати ремонт та фарбування огорожі простору.

Фотографії